Japanese Exclusive

tokyo-special-wards-1

Welkom bij Japanese Exclusive,

Japanese Exclusive is uw site voor al uw Anime, Japanse Merken, Pokemon, Mario en merken die affiniteit hebben met Japan. Wij onderscheiden ons door een grote diversiteit aan kleding en speelgoed van hoge kwaliteit aan te bieden tegen zeer lage kosten. De Kleding is geïnspireerd door Japan en vooral door hun hoofdstad Tokyo en de districten in Tokyo. Van het rijke Ginza gedeelte tot het bruisende Shinjuku en het beruchte elektronische gedeelte van Akihabara. Alle districten van Tokyo worden vertegenwoordigd met mooie moderne kleurrijke logos maar natuurlijk houd het hier niet bij op immers heeft Japan nog zo veel meer te bieden. Denk aan de mooie tekens (Kanji) waaruit mooie teksten en logos gevormd kunnen worden. Natuurlijk bieden wij ook Anime kleding en Super toffe Kinder kleding aan.  Om het af te maken hebben wij ook een collectie met Anime figurines voor de verzamelaar, Speelgoed voor kinderen, Marvel en DC shirts voor stripboek fanaten en gaming shirts voor games liefhebbers.

Zie tevens onze voorpagina en profiteer iedere week van onze nieuwe aanbieding.

Iedere week zullen wij de huidige collectie aanvullen en een nieuwe aanbieding bedenken waar u van kunt profiteren.

Wij wensen u veel shop plezier.

M.v.g.

Het Japanese Exclusive Team.

KVK: 66629888

BTW: 153360598B01

Mob: 0653243184

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.