5% korting bij Seikatsu op Japanse Snacks en Japanse Frisdranken

Seikatsu is een Japanse webwinkel voor alle Japan liefhebbers. Seikatsu heeft een breed assortiment aan Japanse snacks en Japanse frisdranken. Iedereen die ooit in Japan is geweest voor werk of vakantie zal ongetwijfeld wel bekend zijn met de bekende Pocky sticks of Ramune frisdranken. Ook voor volwassenen heeft Seikatsu veel te bieden zoals Sake’s en verschillende Japanse biersoorten. Wat wij heel bijzonder van Seikatsu vinden is dat zij ook een unieke assortiment hebben in typisch Japanse luxe wierrook en Shiseido Tsubaki Shampoo’s. Deze zijn niet of nauwelijks in Nederland verkrijgbaar. Het assortiment van Seikatsu is zo uitgebreid dat het voor veel Japan gedesinteresseerde de uitkomst is, men hoeft niet meer via Ebay of Amazon te bestellen. http://www.seikatsu.nl/

Op dit moment heeft Seikatsu een 5% kortingscode voor alle Japanese-exclusive klanten.

5% Kortingscode:  JAPANESE-EXCLUSIVE16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.