Levering

Hoe lang duurt het verzenden normaal gesproken?

De levertijd bedraagt normaal gesproken 2-3 werkdagen bij Japanese Exclusive. Wij willen jullie er echter op attent maken, dat de post op en tussen feestdagen langer duurt.

Heeft de betaalmethode invloed op de levertijd?

Ja. Als je per vooruitbetaling (Ideal) betaald, dan versturen wij jouw goederen direct, zodra wij het geld hebben ontvangen. Dat houdt in, dat jouw pakketje normaal gesproken 1-2 werkdagen na jouw overschrijving wordt verstuurd.

Wat gebeurt er, nadat ik heb besteld?
1.    Nadat je hebt besteld, ontvang je een e-mail, waarin jouw bestelbevestiging en nogmaals onze bankgegevens staan. Belangrijk: We hebben jouw bestelling alleen ontvangen, als jij ook een bestelbevestiging van ons ontvangt. In alle andere gevallen ga je als volgt te werk: Controleer jouw spam-folder, of onze e-mail eruit werd gefilterd. Mocht je de e-mail ook hier niet vinden, is de bestelling niet in ons systeem geregistreerd. In dit uitzonderlijke geval stuur je gewoon een e-mail naar japanese-exclusive@outlook.com, wij gaan er dan gelijk achter aan.
2.    Je ontvangt nog een e-mail van ons, zodra wij jouw betaling hebben ontvangen (dit geldt alleen bij vooruitbetaling).
3.    Wij versturen jouw goederen. Dat laten wij jou ook per e-mail weten. Na 2-3 werkdagen is het pakketje bij jou en rest ons alleen nog, jou veel plezier ermee te wensen. 4. Wij leveren alleen binnen de Benelux en de verzendkosten zijn altijd 5,95 .